Скандирания оставка от страна на депутатите от ГЕРБ-СДС отекнаха в пленарната

...
Скандирания оставка от страна на депутатите от ГЕРБ-СДС отекнаха в пленарната
Коментари Харесай

ГЕРБ налетя на бой в НС

Скандирания " оставка "  от страна на депутатите от ГЕРБ-СДС отекнаха в пленарната зала по време на декларацията на Андрей Гюров от " Продължаваме промяната ". След първото изречение, в което се опита да изясни, че никой не е над закона, той бе пресечен от викове и тропане по банките. Депутатите се струпаха към Гюров, а с цел да не се стигне до физическа саморазправа председателят на Народното събрание Никола Минчев даде десетминутна отмора. 

" Вие нямаше ли в 9.00 ч. да сте пред Министерски съвет да ги викате тези неща? ", попита саркастично Минчев.

Преди това националният представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Даниел Митов съобщи без да бъде преустановяван, че ще работят за предизвикателство на предварителни парламентарни избори.  " Снощи беше потвърдено, че освен безспорната власт основава изискване едно държавно управление да загуби всевъзможни граници на нормалността и правовия ред, а страхът от загубата на власт, се оказа още по-силен мотиватор ", каза  Митов и допълни посочи, че снощната акция на Министерство на вътрешните работи е атака против българската народна власт. 

  " Огромно безпокойствие буди фактът, че държавното управление с лицето на Министерство на вътрешните работи си разреши да злоупотребява с името и функционалностите на Европейската прокуратура ", сподели Митов. Според него тази неистина ще бъде разобличена и призова към протест всички български жители.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР